Over mij

Mijn naam is Wendy Booman.

 

Hoe ik er toe gekomen ben om acupunctuur te gaan studeren? Niet zoals veel van mijn collega’s, die het in eerste instantie zelf aan den lijve hebben ondervonden. Bij mij kwam dat pas later. Ik ben acupunctuur gaan studeren omdat de effecten en de resultaten ervan bij paarden en honden me fascineerden. Ik werkte namelijk met paarden in de sport. De reactie van dieren is altijd eerlijk en zonder dat er iets tussen zit.  Er is geen placebo effect. Dat heeft me er toe gebracht om in 2008 te starten met de opleiding Klassieke Acupunctuur aan de Academie voor Chinese Geneeswijzen Qing Bai, aangevuld met Tuina-massage en later de opleiding Chinese kruiden bij academie Bo Yi. Mijn bijzondere interesse gaat uit naar de gyneacologie binnen de Chinese geneeskunde.

Mijn passie voor het behandelen van vrouwen en koppels met een kinderwens komt voort uit mijn fascinatie voor het hormoonstelsel en alles wat hierop van invloed is. “Elke vrouw kan wel wat ondersteuning gebruiken om vitaal te blijven in de huidige maatschappij. Ik ben zelf moeder van twee kinderen en kan daarom ook mijn ervaring delen. Buiten mijn werkzaamheden om ben ik nog steeds graag actief bezig met mijn paarden en honden.

Met veel enthousiasme ga ik samen met jou op zoek naar de oorzaak van je klachten en in veel gevallen vinden we samen een passend behandelplan.